15 TEMMUZ BASIN BİLDİRİSİ

Kamunun neredeyse tüm kurumlarında yuvalanan ve TSK içinde yuvalanmış olanların başlatmaya çalıştığı ancak yüce milletimizin azmi, silahlı kuvvetlerimizin gerçek neferlerinin onurlu mücadelesi, gazi ve şehitlerimizin kanları, canları sayesinde başarısız olan hain darbe girişiminin yıl dönümünde; devletimiz ve milletimizin hedef tahtasına konulduğu her türlü girişimi lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifa, yüce milletimize sabırlar diliyoruz.

15 Temmuz 2016 tarihinde özgürlük ve demokrasi uğruna verilen mücadelemiz ve kazandığımız zafer, tarihi boyunca destanlar yazan bir millet olduğumuzu yeni yüzyılda yetişen nesillere de anlatan adeta bir ders niteliğindedir.

Milletimizi, kazanmış olduğu bu zaferin yıl dönümünde bir kez daha gönülden kutluyor, ülkemizi karanlık günlere götürecek menfur planları bozmak için dik duruşlarından ödün vermeyen başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, başbakanımız, milletvekillerimiz ve şerefli kolluk kuvvetlerimize şükranlarımızı sunarız.
LİSANSLI HARİTA KADASTRO MÜHENDİSLERİ VE BÜROLARI DERNEĞİ
LİHKABDER